ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που από το 2010 προσφέρουμε στην ελληνική οικογένεια ποιοτικά προϊόντα, υψηλής θρεπτικής αξίας, με σεβασμό προς το περιβάλλον, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Η σωστή επιλογή για εσάς και την οικογένεια σας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Καθημερινά ερχόμαστε αντιμέτωποι με πάρα πολλά προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας. Για αυτό τον λόγο, αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε προϊόντα υγιεινά, με υψηλή διατροφική αξία, που αποτελούν μέρος της Μεσογειακής Διατροφής.
Όλα μας τα προϊόντα παράγονται από φυσικές πρώτες ύλες, που σέβονται το περιβάλλον και την κυκλική οικονομία, και σας προσφέρουν μια υγιή και ισορροπημένη διατροφή.

Δεν εμπορευόμαστε προϊόντα που δεν θα αγοράζαμε εμείς οι ίδιοι.

Συμπεριφερόμαστε στους πελάτες μας όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται.

Λειτουργούμε με σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον, την κοινωνία

Προστατεύουμε με τις επιλογές μας τη φύση, τα φυτά και τα ζώα.

Πιστεύουμε ότι είμαστε ότι τρώμε. Θέλουμε να είμαστε πάντα καλύτεροι.

«Η τροφή είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου είναι η τροφή σου» Ιπποκράτης, 4ος αιώνας π.Χ.

Βιολογικά Προϊόντα

Η φροντίδα, η γνώση & η αγάπη μας για τα βιολογικά προϊόντα υπερβαίνει του εμπορικού πνεύματος.

Σεβασμός προς τη φύση

Ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι πρωταρχικής σημασίας για τους εργαζόμενους της εταιρείας, οι οποίοι τηρούν κατά γράμμα τις «πράσινες» διαδικασίες.

Βιωσιμότητα

Ένας από τους θεμελιώδεις λίθους της Globaltailer, από την πρώτη μέρα, ήταν να αναπτύξουμε τις εργασίες μας με δίκαιο, τίμιο και υπεύθυνο τρόπο, σεβόμενοι τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.