ΠΑΙΔΙΚΑ

Η σωστή διατροφή είναι πολύ σημαντικός παράγοντας για την ανάπτυξη των παιδιών σε όλες τις ηλικίες. Σε αυτή την κατηγορία έχουμε διαλέξει προσεχτικά κάθε είδους υγιεινά σνακ για τους μικρούς μας φίλους. Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι το παιδί σου έχει υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα στην σχολική του τσάντα.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ

Απαλλαγμένα από χημικά λιπάσματα, φυτοφάρμακα, ζιζανιοκτόνα και ορμόνες, τα βιολογικά προϊόντα είναι μια ασπίδα προστασίας, έναντι των διατροφικών βομβών που απειλούν καθημερινά το τραπέζι και την υγεία μας. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από διαλεχτά, προσεγμένα και νόστιμα βιολογικά προϊόντα.

ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε μία μεγάλη ποικιλία πιστοποιημένων προϊόντων χωρίς γλουτένη. Ανακαλύψετε τα παρακάτω προϊόντα εάν ακολουθείτε ειδική διατροφή ή έχετε δυσανεξία στην γλουτένη, που περιέχει ο σίτος και άλλα δημητριακά, ώστε να μην χρειαστεί να στερηθείτε τίποτα από τα γεύματα σας.

VEGAN

Η VEGAN διατροφή, όταν είναι ισορροπημένη και εμπλουτισμένη με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, είναι απόλυτα υγιεινή και συνάμα ηθική! Γι’ αυτό εμείς σας προσφέρουμε προϊόντα που έχουν υψηλή διατροφική αξία και συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού.

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

Η κατανάλωση λαχανικών έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία μας. Τα λαχανικά αποτελούν απαραίτητο μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής, καθώς περιέχουν πλήθος θρεπτικών συστατικών και βιταμινών, που δρουν προστατευτικά ενάντια στις ασθένειες.  Φροντίζουμε να έχουμε ποικιλία κατεψυγμένων λαχανικών για να περιέχει το πιάτο σας όλα τα θρεπτικά συστατικά.

ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

Τα δημητριακά είναι η σπουδαιότερη κατηγορία φυτών που καλλιεργούνται για τη διατροφή του ανθρώπου. Κοντά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία δημητριακών με εγγυημένη ποιότητα.

ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ

Ο σεβασμός προς την φύση, την ανθρώπινη ζωή αλλά και η κυκλική οικονομία μας ώθησε να προσθέσουμε στην συλλογή μας οικολογικά καλαμάκια.

ΨΑΡΙΑ

Τα ψάρια είναι μια σημαντική πηγή Ω-3 όπως επίσης και φωσφόρου για τον οργανισμό. Εδώ θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από βιολογικά ψάρια.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ

Σε αυτή την κατηγορία θα βρείτε φυσικά πιστοποιημένα προϊόντα για την περιποίηση της γυναικείας, ανδρικής, παιδικής/βρεφικής επιδερμίδας όπως επίσης θεραπευτικά προϊόντα και είδη καθημερινής φροντίδας.